Simon Maurer: „Nu e treaba mea să recâștig încrederea clienților. Asta-i treaba lui Dumnezeu” VIDEO

Simon Maurer, în timpul unui interviu realizat într-unul din apartamentele pe care le-a construit în Brașov (foto: Cristian Hagi, 2018)

Piața imobiliară a fost afectată puternic de criza economică izbucnită din cauza epidemiei de coronavirus. Investitorii se gândesc la soluții pentru a nu pierde încrederea clienților și pentru a vinde în continuare. Încrederea este importantă mai ales în cazul locuințelor noi, pe care le plătești din stadiul de proiect.

Unul din cei mai importanți investitori imobiliari din România, Simon Maurer, care construiește un cartier de cel mult 3.500 de apartamente în Constanța, a explicat cum recâștigarea încrederii clienților în proiectele sale ține de Dumnezeu.

Maurer a fost întrebat, într-o emisiune la postul A7 TV, pe care îl deține, cum se poate câștiga sau recâștiga încrederea clienților în aceste zile, dacă și-au pierdut-o?

„Nu este treaba mea, frate. Asta-i treaba lui Dumnezeu. Dacă tu faci un lucru cinstit si faci cu buna credință și cu conștientă împăcată, este treaba Lui. Eu sunt un copil al lui Dumnezeu, toată încrederea mea este în mâna lui. Cum ar fi să cârtesc eu acuma? Eu să intru în disperare? Nu. Toate promisiunile astea le voi îndeplini, dar doar cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru ca el a îngăduit aceasta situație, și sunt convins că din situația asta o să ieșim învingători și prin chestia asta o sa demonstram măreția lui Dumnezeu.”

Simon Maurer

Acesta a subliniat și importanța marketingului în afacerile sale.

„Fără marketing nu poți să trăiești. Eu am vorbit de acum 12 ani despre un marketing emoțional. Pentru mine asta a fost cheia succesului: marketingul emoțional și marketingul sincer. În momentul ce pui în centrul afacerilor tale, strategiilor tale omul, asta înseamnă marketingul emoțional. Eu trebuie să îmi câștig omul, nu clientul.”

Simon Maurer

Cititi intregul articol

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password